header banner
Default

En yüksek EYT teşviklerini sunan bankalar hangileri?


Yeni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir bankayla sözleşme yaparak üç yıllık taahhüt süresini başlatabiliyor. EYT emeklileri de aynı şartlarla emekli promosyonu alabilecek.

VIDEO: En yüksek promosyon veren bankaların listesi!
Para Bilgi

DUVAR - Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi 3 Mart Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yasalaştı. Başvuru sürecinin de başlamasıyla gözler EYT banka promosyonlarına çevrildi. Hangi banka ne kadar EYT emekli promosyonu veriyor? sorusu soyal medyada gündem oldu. 

Yeni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir banka ile sözleşme yaparak üç yıllık taahhüt süresini başlatabiliyor. EYT emeklileri de aynı şartlarla emekli promosyonu alabilecek.

Bankalar emeklileri kendi bankasına çekmek adına daha yüksek miktarlarda promosyon rakamlarına çıkabilir. Bu bağlamda emekli promosyon ödemelerinin özel bankalarda 20 bin TL'ye çıkabileceği iddia edilmişti. EYT'liler en yüksek promosyon ödemesi yapan kurumları SGK'da tercih edebilecek.

Kamu ve özel bankalar ise emeklilere 3 yıl taahhüt ile kendi şubelerinden maaş almaları durumunda emekli promosyon ödemesi yapıyorlar.

Sources


Article information

Author: Gary Hawkins

Last Updated: 1702549081

Views: 1109

Rating: 4.4 / 5 (80 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gary Hawkins

Birthday: 1909-04-26

Address: 46327 Waters Islands Suite 690, Kevinview, SC 17893

Phone: +3519942351022591

Job: Environmental Scientist

Hobby: Singing, Scuba Diving, Role-Playing Games, Horseback Riding, Fishing, Juggling, Backpacking

Introduction: My name is Gary Hawkins, I am a venturesome, exquisite, priceless, accessible, rare, intrepid, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.