header banner
Default

Google geeft je de mogelijkheid om extra geld te verdienen door bonnentaken uit te voeren


Het is een vreemde naam, maar Google Opinion Rewards heeft iets nieuws: bonnentaken. Dit is een nieuwe manier om beloningen te ontvangen voor een kleine inspanning. Je kon al saldo verdienen als je een enquête invulde, maar nu wordt dat uitgebreid met de mogelijkheid tot het uploaden van bonnetjes.

Bonnentaken binnen Opinion Rewards

VIDEO: Google Opinion Rewards How to Get Surveys Faster (2023)
Mr. Money

Stel, je bent in de stad en je bent lekker aan het shoppen. Even naar de/het Kruidvat, naar de Primark, even een ijsje bij de Febo en dan via de Rituals naar huis. Dan kun je van Google al wel eens vragen krijgen, via Maps. Maar je kunt nu dus ook over je winkelgedrag worden gevraagd op een heel andere manier: door je bonnetjes te laten zien.

De Google Opinion Rewards-app is populair omdat het je tegoed voor de Play Store kan opleveren en nu wordt het tegoed sparen nog makkelijker. Dankzij bonnentaken kun je bonnetjes uploaden van winkels waar je iets hebt gekocht en daar heeft Google weer wat aan. Als Google ziet dat je in een bepaalde winkel bent geweest, dan zal hij vragen of je een bonnetje wil uploaden. Je kunt de taak ook overslaan, als je geen bon hebt, er geen zin in hebt of niks hebt gekocht.

Overslaan is niet per se zonde, want je krijgt er alsnog 2 cent voor, maar voor het uploaden van een rekening krijg je meer. Hoe vaak zo’n verzoek voorbij komt is onduidelijk, maar dat geldt uiteraard ook voor de enquêtes. De vergoeding voor een bon schijnt niet altijd hetzelfde te zijn, dus dat hangt waarschijnlijk van de winkel af. Wil je ook Google Opinion Rewards verdienen, ga via de onderstaande knop naar de app en meld je aan. Let wel op: je geeft er wel een stukje van je privacy mee op.

Grappig om te zien dat een online bedrijf zo geïnteresseerd is in je offline bonnetjes. Wat Google er precies mee doet, dat is onduidelijk, maar in ieder geval verdien jij er wel een zakcentje mee voor in de Play Store. Gebruik jij Opinion Rewards, of is het niks voor jou? Laat het nu achter in de reacties.

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards

VIDEO: How To Get Surveys Faster In Google Opinions Rewards || Get More Surveys
Tech is Easy

Google Opinion Rewards

VIDEO: 👉★Uitbetalen Adsense 2018 ★ YouTube inkomsten bekijken - Geld verdienen met YouTube👈
Online Video Marketing Academy

Als je Google Opinion Rewards geïnstalleerd hebt, krijg je regelmatig een notificatie met de vraag om enquêtes van marktonderzoekers in te vullen. D ..

Gerelateerde artikelen

VIDEO: Google Opinion Rewards How To Get Surveys Faster | Google Opinion Rewards
S Teck

Sources


Article information

Author: Tina Burgess

Last Updated: 1703762282

Views: 1211

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tina Burgess

Birthday: 2020-12-27

Address: 46702 Odonnell Bypass, Lake Kelly, WI 06756

Phone: +3845978525361439

Job: Museum Curator

Hobby: Archery, Card Collecting, Coin Collecting, Motorcycling, Arduino, Camping, Drone Flying

Introduction: My name is Tina Burgess, I am a resolute, fearless, unswerving, talented, Determined, variegated, dazzling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.